INDIVIDUALNA PODPORA

Individualna podpora je primerna za vse, ki ste se znašli pred oviro ali situacijo, ki je sami ne morete preseči ali videti izhoda iz nje. Skupaj z vami bomo ustvarili varen in sproščen prostor, kjer se boste lahko izrazili. S pomočjo sproščenega vodenega pogovora boste lahko povedali kaj vas skrbi ter s katerimi problemi se trenutno ukvarjate v življenju. Pri tem vam lahko nudimo oporo in razumevanje, brez obsojanj, validiranj ali dajanja nasvetov.

Cilj individualne konzultacije je pogled na situacijo iz drugega zornega kota in trenutno lajšanje situacije. Je lahko postavljanje temeljev za nadaljnje delo na življenjskih izzivih, če seveda tako izberete. Torej služi kot odskočna deska za iskanje ovir v vašem življenju.

V dogovoru z vami so del konzultacije lahko tudi vodena meditacija za globoko sproščanje ali delo z univerzalno energijo ljubezni – reikijem.

Pred prvim obiskom je obvezen brezplačni uvodni razgovor, zato vas vabiva, da nama pišete na info@novopoglavje.si ali pokličete na telefonsko številko 040 262 315 (Tjaša Gulje) ali 031 376 788 (Adriana Ban).

Trajanje konzultacije je 1h.