INDIVIDUALNA PODPORA

Individualna podpora je primerna za vse, ki so se znašli pred oviro ali situacijo, ki je sami ne morejo preseči ali videti izhoda iz nje. S pomočjo sproščenega vodenega pogovora, brez obsojanj, validiranj ali dajanj dokončnih nasvetov, lahko oseba pove kaj jo skrbi ter s katerimi problemi se trenutno ukvarja v življenju. Pri tem lahko terapevt kot nevtralna oseba nudi oporo in razumevanje.

Cilj individualne konzultacije je pogled na situacijo iz drugega zornega kota in trenutno lajšanje situacije. Je lahko postavljanje temeljev za nadaljnje delo na življenjskih izzivih osebe, če oseba seveda tako izbere. Torej služi kot odskočna deska za iskanje ovir v življenju osebe.

V dogovoru s stranko so del konzultacije lahko tudi vodena meditacija za globoko sproščanje ali delo z univerzalno energijo ljubezni – reikijem.

Pred prvim obiskom je obvezen brezplačni uvodni razgovor, zato vas vabiva, da nama pišete na info@novopoglavje.si ali pokličete na telefonsko številko 040 262 315 (Tjaša Gulje) ali 031 376 788 (Adriana Ban).

Trajanje konzultacije je 1h.

podpora