O NAJU

Terapije, srečanja in delavnice izvajava Adriana Ban in Tjaša Gulje.

ADRIANA

Ko sem v petem razredu osnovne šole začela s pisanjem osebnega dnevnika, sem na prvi strani napisala vprašanje “KDO SEM?”. Že zgodaj sem se spraševala o smislu življenja, kako ljudje delujemo in kako se odzivamo na okolico.

Ker me je poleg drugega zanimalo kaj se dogaja s hrano, ki jo zaužijemo, kako presnavljajo celice, kako deluje naše telo, sem se kasneje odločila za študij Živilske tehnologije in ga tudi uspešno zaključila. S pogledom, da na naše počutje in zdravje vplivata samo primerna prehrana, redno gibanje in zadosti spanja, se nisem zadovoljila. Raziskovanje sem razširila na znanost človeške psihe. Začela sem s spoznavanjem joge, spremenjenih stanj zavesti, zvoka, meditacij, hipnoze. Eksperimentiranje pet letne deklice, ki je držala nitko v roki in jo pogoltnila, da vidi kaj se dogaja z rečmi, ki gredo dol po grlu 🙂 se je tako nadaljevalo z raziskovanjem kaj se zgodi z mano po deset minutni meditaciji.

Nikoli nisem prav zares sprejela determiniranosti, predalčkanja človekove osebnosti. Zato mi je bil študij na Akademiji Transpersonalno Kognitivne Terapije® pisan na kožo. Znanje, izkušanje, spoznavanje sebe in drugih ter pogled na svet so v letih študija strmo naraščali in zoreli. V življenje je prišlo več miru, sočutja, samozavesti in živosti. Del poti spoznavanja sebe in osebne rasti je zaslužen Reikiju, neomejeni podpori v mojem življenju. Od leta 2016 sem Imara ter Usui Reiki mojstrica.

Po uspešnem zaključku tri letnega šolanja v letu 2016 mi je življenje obogatila moja draga hčerka. Skupaj s partnerjem skrbita, da še naprej aktivno delam na svoji osebni rasti 🙂

Kar sem se naučila in ponotranjila v zadnjih letih življenja, želim predajati naprej. Ljudem želim pomagati k večji avtentičnosti v življenju in jih spomniti na življenje kjer prevladuje sočutje do sebe in drugih, kjer si dovolimo biti in izražati to kar si prav zares želimo mi sami in ne kar od nas pričakuje okolica ter vsiljene vloge. S svojo toplo, sočutno, sprejemajočo naravo vam nudim varen prostor za korakanje na poti napredka in rasti.

Srčno vabim vse, ki imate željo po spremembi in napredku v svojem življenju. Veselim se srečanja z vami.

TJAŠA

Lepo in mirno otroštvo in mladost sem preživela na Primorskem, v objemu burje in sonca, v Ajdovščini. Potem sem se pa odločila nadaljevati življenje in šolanje v Ljubljani, kjer sem diplomirala na Ekonomski fakulteti.

Od vedno me je pa zanimal človek in zakaj počne kar pač počne, zato sem študij nadaljevala na čisto drugem področju in postala TCT® terapevtka.

Zase bi rekla, da sem večna učenka, ker sploh ne morem dolgo zdržati brez, da bi kaj preučevala, raziskovala, se izobraževala, izpopolnjevala in potem ta učenja, ki sem jih pridobila tudi živela in predajala naprej. Že 10 in več let sem reiki mojstrica. Redno se izobražujem v nenasilni verbalni komunikaciji, zanimajo me tudi šamanizem, budistična tantra in taoizem in še bi lahko naštevala.

Rada potujem, ker mi potovanja dajejo neko širino in možnost, da pogrešam dom. V dnevu se trudim početi čim več kar nahrani mojo dušo, rada pojem in plešem in rada pišem pesmi in kratke zgodbe. V življenje si vedno postavim nekaj lepega na vidno polje, ali je to roža ali slika, da me sploh v teh časih spomni kako mi je lepo in kako hvaležna sem lahko, da sem tu.

Pomemben mi je tudi moj lasten napredek in želim si, da bi bila vsa bitja srečna, svobodna in zadovoljna sama s seboj in življenjem in verjamem, da je to možno.

In tukaj sem, da vas z vsem svojim pestrim in raznolikim znanjem podprem na vaši poti, v vašem tempu, na sproščen in nežen ženski način. Veselim se srečanja z vami.

 

PO POTI AVTENTIČNOSTI IN NAPREJ

In kaj lahko v tem trenutku ponudiva? Tistega, kar sami nimava in ne znava, ne moreva predati naprej. Lahko pa vam dava čas in znanje, ki sva ga pridobili do sedaj, empatično podporo in podporo pri doseganju večje avtentičnosti in sreče v življenju.

Terapije TCT® izvajava pod redno supervizijo.

 

SPOZNAJMO SE

Vabljeni na brezplačni uvodni pogovor TCT® terapije. Za več informacij ter proste termine pokličite na 031 376 788 (Adriana), 040 262 315 (Tjaša) ali se naročite preko spletnega obrazca.

Veseliva se srečanja z vami!