O NAJU

Terapije, srečanja in delavnice izvajava Adriana Ban in Tjaša Gulje.

ADRIANA

Ko sem v petem razredu osnovne šole začela s pisanjem osebnega dnevnika, sem na prvi strani napisala vprašanje “KDO SEM?”. Že zgodaj sem se spraševala o smislu življenja, kako ljudje delujemo in kako se odzivamo na okolico.

Ker me je poleg drugega zanimalo kaj se dogaja s hrano, ki jo zaužijemo, kako presnavljajo celice, kako deluje naše telo, sem se kasneje odločila za študij Živilske tehnologije in ga tudi uspešno zaključila. S pogledom, da na naše počutje in zdravje vplivata samo primerna prehrana, redno gibanje in zadosti spanja, se nisem zadovoljila. Raziskovanje sem razširila na znanost človeške psihe. Začela sem s spoznavanjem joge, spremenjenih stanj zavesti, zvoka, meditacij, hipnoze. Eksperimentiranje pet letne deklice, ki je držala nitko v roki in jo pogoltnila, da vidi kaj se dogaja z rečmi, ki gredo dol po grlu 🙂 se je tako nadaljevalo z raziskovanjem kaj se zgodi z mano po deset minutni meditaciji.

Nikoli nisem prav zares sprejela determiniranosti, predalčkanja človekove osebnosti. Zato mi je bil študij na Akademiji Transpersonalno Kognitivne Terapije® pisan na kožo. Znanje, izkušanje, spoznavanje sebe in drugih ter pogled na svet so v letih študija strmo naraščali in zoreli. V življenje je prišlo več miru, sočutja, samozavesti in živosti. Del poti spoznavanja sebe in osebne rasti je zaslužen Reikiju, neomejeni podpori v mojem življenju. Od leta 2016 sem Imara ter Usui Reiki mojstrica.

Po uspešnem zaključku tri letnega šolanja v letu 2016 mi je življenje obogatila moja draga hčerka. Skupaj s partnerjem skrbita, da še naprej aktivno delam na svoji osebni rasti 🙂

Kar sem se naučila in ponotranjila v zadnjih letih življenja, želim predajati naprej. Ljudem želim pomagati k večji avtentičnosti v življenju in jih spomniti na življenje kjer prevladuje sočutje do sebe in drugih, kjer si dovolimo biti in izražati to kar si prav zares želimo mi sami in ne kar od nas pričakuje okolica ter vsiljene vloge. S svojo toplo, sočutno, sprejemajočo naravo vam nudim varen prostor za korakanje na poti napredka in rasti.

Srčno vabim vse, ki imate željo po spremembi in napredku v svojem življenju. Veselim se srečanja z vami.

TJAŠA

Želja po srečnejšem, lahkotnejšem, preprostejšem in izpolnjujočem življenju me je med drugim pripeljala do študija TCT® metode, samospoznavanja, dela z energijami kot je Reiki in celo do šamanizma. In še vedno me nosi do vedno novih in novih spoznanj in pisanja novih poglavij v mojem življenju v katerem igram veliko vlog.

Odraščala in šolala sem se v Ajdovščini in nato odšla v čisto novo obdobje odraščanja in samospoznavanja v Ljubljano in za krajši čas tudi v tujino. V Ljubljani sem diplomirala na Ekonomski fakulteti.

Na vprašanje kdo sem, sem v različnih trenutkih mojega življenja dobila različne odgovore. V tem obdobju mojega življenja mi je pomembno to, da najdem lučko (pozitivno točko) v kateri koli situaciji v mojem življenju in, da se iz pridobljenih izkušenj tudi učim. Pomembna mi je živost in razumevanje življenja v meni in drugih, kako deluje čustvena inteligenca, razvoj empatične, sproščene in nenasilne komunikacije, sprejemanje ljudi in situacije takšne kot so, brez da bi jih želela analizirati ali spremeniti, zabava, smeh in druženje, potovanja po naši prelepi Zemlji in potovanja v svojo notranjost.

V življenju mi je pomembno vzpostavljanje razumevanja in sodelovanja ter sprejemanja življenja kot se izraža samo. Pomembno mi je tudi videti ovire in probleme, ki jih imam, jih ozavestiti in se z njimi soočiti. Ravno zato tudi stremim k napredku in se redno izobražujem.

 

PO POTI AVTENTIČNOSTI IN NAPREJ

In kaj lahko v tem trenutku ponudiva? Tistega, kar sami nimava in ne znava, ne moreva predati naprej. Lahko pa vam dava čas in znanje, ki sva ga pridobili do sedaj, empatično podporo in podporo pri doseganju večje avtentičnosti in sreče v življenju.

Terapije TCT® izvajava pod redno supervizijo.

 

SPOZNAJMO SE

Vabljeni na brezplačni uvodni pogovor TCT® terapije. Za več informacij ter proste termine pokličite na 031 376 788 (Adriana) ali se naročite preko spletnega obrazca.

Veseliva se srečanja z vami!